返回列表 發帖
原帖由 DaveAttila 於 2007-5-9 12:57 AM 發表

主因就係0個十幾廿萬,
以我屋企三房低層為例都要百六萬,
有邊個唔想俾多廿萬買個咁靚既景,三十萬都抵
賣出去就未諗過,因為如無意外單位應該永久持有

不過無話公唔公平既,做人最緊要知足,有個 ...

頭獎係受清拆戶>長者綠表.............

原帖由 認真 於 2007-5-9 01:17 AM 發表

頭獎係受清拆戶>長者綠表.............

總之但求大家有個安樂窩
師兄咁post相法會唔會考慮開放一兩日做"示範單位"或者開party

原帖由 DaveAttila 於 2007-5-9 01:20 AM 發表

總之但求大家有個安樂窩
師兄咁post相法會唔會考慮開放一兩日做"示範單位"或者開party

你都話會迫爆 la..........真係越睇越細。:138:

原帖由 認真 於 2007-5-9 01:25 AM 發表

你都話會迫爆 la..........真係越睇越細。:138:

迫爆園...所以要玩兩日分流,潮水式疏導,加網上抽籤統一派位劃飛 不准逗留超過五分鐘

原帖由 DaveAttila 於 2007-5-9 01:27 AM 發表

迫爆園...所以要玩兩日分流,潮水式疏導,加網上抽籤統一派位劃飛 不准逗留超過五分鐘

你都有計..........收幾錢per head 好?

幾多樓影呀........

原帖由 MOMO28 於 2007-5-9 01:40 AM 發表
幾多樓影呀........

.........................31/F 以上

原帖由 認真 於 2007-5-9 01:42 AM 發表

.........................31/F 以上

我買了2b....房景唔知靚唔靚....30/f已下

原帖由 MOMO28 於 2007-5-9 01:48 AM 發表

我買了2b....房景唔知靚唔靚....30/f已下

2B係正嘢!越高越正la.....一定!

原帖由 認真 於 2007-5-9 01:50 AM 發表

2B係正嘢!越高越正la.....一定!

我本身都想買2c...但到我買時已經冇了....你是綠表呀?
2b有36/f..景觀靚..不過我不想要因為怕留水...