返回列表 發帖

商場間補習社

好似多左學生

托兒所...開多間facial la XD

yes yes, i want facial salon too!

yes yes, i want facial salon too!
vwvw 發表於 2010-2-8 00:40

都唔錯 ~
有幫襯過宏景那間嗎...? 好嗎..?

宏景間野好似up-up-dup-dup咁......
未有意慾幫襯......

有冇家長報過名呀??效果點呀??
Yingbbhk 發表於 2010-2-6 14:55

我個仔係果度補緊,效果都唔錯,成績都開始有進步,不過我太太話導師會指點埋小朋友既態度,呢樣我覺得唔錯,不過都係果句,唔知幾時先封玻璃...?

宏景間野好似up-up-dup-dup咁......
未有意慾幫襯......
vwvw 發表於 2010-2-10 11:33

好多時商場仔自己開鋪老闆娘親自落手果d先唔錯{:4_104:}

宏景間美容

6# vwvw

無錯! D  facial手勢控制得好d 嘛!

我個仔係果度補緊,效果都唔錯,成績都開始有進步,不過我太太話導師會指點埋小朋友既態度,呢樣我覺得唔錯,不過都係果句,唔知幾時先封玻璃...?
StephenChan 發表於 2010-2-10 22:38

今日都見到佢地好似响度貼緊玻璃...
聽你咁講, 我都想俾個女3月落去試下補. 囡囡响富山補咗成年都冇咩進步, 之前無選擇無計, 依家唔同啦!

今日都見到佢地好似响度貼緊玻璃...
聽你咁講, 我都想俾個女3月落去試下補. 囡囡响富山補咗成年都冇咩進步, 之前無選擇無計, 依家唔同啦!
寶寶媽咪 發表於 2010-2-11 18:21

真係貼左啦?我今日下午經過都未封...好似多左學生,
其實我12月果時都問過,見傳單有寫介紹人或被介紹都有得平...不過都諗住過左個假期去試試...因為都就考試