返回列表 發帖
你係咪買左5座 j 室呀?

1座

22# bebi_ma

歡迎你加入一座!!
最緊聴到某單位裝修,是否你呀?
何時搬入來住?

請問towngas 個薄身煤氣恒溫爐嘉峰臺啱用嗎?

23# bi34
您好, 差唔多裝修好, 唔知係咪得我一家啵~

請問towngas 個薄身煤氣恒溫爐嘉峰臺啱用嗎?
bebi_ma 發表於 2010-10-2 23:54

最好打俾Towngas 上明check啦..
如果開左accounts有俾maintenance呀嘛..
唔好浪費..
不過都係每十八個一次

最好打俾Towngas 上明check啦..
如果開左accounts有俾maintenance呀嘛..
唔好浪費..
不過都係每十八個一次
TSZYEE 發表於 2010-10-3 13:59

每十八個一次請問係咩意思呢? 其實叫過towngas 嚟報價搬個錶, 但唔記得咗叫師傅睇埋, 依家再約咗時間上門睇, 但心急想知可唔可以換~

每期交煤氣費除外用量收費, 重會有一項保養費.. 每個月HKD$9.5
每十八個月就可以安排師傅上門免費檢查氣喉同爐具,
如需更換零件 則額外收費..

煤氣單背後d細字有寫.. E-bill就好似冇..

至於額外再上門檢查, 收唔收費就唔知啦...

每期交煤氣費除外用量收費, 重會有一項保養費.. 每個月HKD$9.5
每十八個月就可以安排師傅上門免費檢查氣喉同爐具,
如需更換零件 則額外收費..

煤氣單背後d細字有寫.. E-bill就好似冇..

至於額外再上門檢查, 收唔 ..
TSZYEE 發表於 2010-10-5 12:47

哦~ 明白, 唔該晒!
太多年無用煤氣真係唔知有咁嘅 services{:4_143:}

哦~ 明白, 唔該晒!
太多年無用煤氣真係唔知有咁嘅 services{:4_143:}
bebi_ma 發表於 2010-10-6 00:49

唔使客氣..
咁即係閣下以往 煮食 同 熱水爐 都係電..?
請問電熱水爐會唔會好高耗電量...?