返回列表 發帖
無人生攻擊, 無講不雅語言, 就不應屏蔽喎!

無人生攻擊, 無講不雅語言, 就不應屏蔽喎!
芥辣 發表於 2011-9-26 21:17

請閣下守本論壇既規則, 並唔係閣下認為邊樣講得就可以講, 規則點樣唔合理都好, 已經係事先規定好

如果再有其他, 刻意挑戰本討論區版規的網友, 本人將即時封鎖, 不會作出任何通知~!!

此乃最後通知, 多謝合作

大家冷靜D,大家都想係嘉峰台住得開心架MA.

回復 18# Chuen

HIHI CHUEN,我唔知係邊到PM你呀!!你可以教我嗎?THX!!!

回復 18# Chuen

回復  Chuen

HIHI CHUEN,我唔知係邊到PM你呀!!你可以教我嗎?THX!!!
coco 發表於 2011-9-27 01:41

頁面最高, 你的名字右手邊有"短訊息"

版主永遠會屏蔽異見之理據, 卻全面保留己方的宣傳, 確實霸道欠公允, 居心叵測
扮中立還是親富城/富城人,明眼人一看就知
事實不是富城/你們說了就是, 請別太低估嘉峰業主的智慧

你鐘意點講就點講...

規則就係規則

呢到一路都係跟住咁既規則行, 你要抺黑都唔係第一個, 我唔客氣同你講, 我作風一路都係咁, 咪以為咁樣講我就會放生d 違規既貼文

學某人覺得"‧絕‧對‧無‧問‧題‧"就等如冇問題? 乜香港係咁架咩? 呢到北韓呀? 乜野都有規條去跟!

咪話我唔題醒你講呢個個貼文離題的

本文我淨係見到有人質疑 條數有問題, 冇任何人題出有力證明指出邊條數有問題,幫你地去了解你地唔明既地方o者,跟住你話我同管理處解數? foolonthehill 先生你係咪有d野有冇搞錯呀?你地自己有冇試過去了理咩事呀?

咩" 居心叵測扮中立還是親富城/富城人,明眼人一看就知", 唔係你陣營就等如係敵人呀? 乜唔支持你就等如係錯? 除左你果有關法團既post 我有邊個delete 左你呀?
基本上成個主題入面有關閣下的貼文都同討論條數無關喎!

呢到規則的確有d 野唔可以拎出黎討論, 就一而再再而三拎出黎挑戰呢到既赤度! 呢個post 已經講過超過三次唔好再將題目引度去法團, 你要質疑我既身份麻煩你睇下呢到所有由2007年開始舊post 先好拎出來同我講! 了解我係咩人先好出黎打算抺黑我!

我#8個 message無講法團, 只係 quote你的 message, 再作 highlight
「支出的10% e.g. 駛左10萬做維修, 加設設施或改善工程等等...就要比1萬蚊. 一般未有業主團體參與管理既屋苑都係類似做法

同一段 message你可以 post, 其他人就唔可以?

另外,依你講法, message #17 點解唔屏蔽? 佢講法團喎.

再強調,事實不是富城/你們說了就是.